hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megújult a Népszabadság Online

Új formában, új néven és részben új tartalommal érhető el hétfőtől a Népszabadság Online, amelyet október 27-től százmilliós kampánnyal népszerűsítenek.
hirdetés

Új arculatot kapott hétfőtől a korábban NOL-ként emlegetett Népszabadság Online. A dizájnváltás egyúttal tartalmi változtatásokat is hozott: az eddigi gyakorlattal szemben nem érhető például el automatikusan a nyomtatott lap összes cikke, míg előtérbe került például a NolTV videószolgáltatás.

A videómegosztóként is funkcionáló oldalra a látogatók is tölthetnek fel saját filmeket. „Ők lesznek - reményeink szerint egyre többen - a NolRiporterek, vagyis a Nollerek” – fogalmaz a lap sajtóközleménye. A kiadó szerint hamarosan hangzóanyagok is felkerülnek az oldalra, és a tervek szerint további szolgáltatások is indulnak.

Mint arról a Kreatív magazin korábban beszámolt, az új oldalt a korábbi külön nyomtatott és online stáb közösen készíti. Ahogy írtuk, a szerkesztőségi integrációtól és a Nol.hu megújításától azt várja a kiadó, hogy az online kiadásnak majd megnő a súlya az online híroldalak között.

A site fejlesztésén a januárban tenderen kiválasztott NPJ Studió dolgozott. Szintén meghívásos pályázaton nyert az Edison, amely az október 27-én startoló kampány kreatívfeladataiért, az Arcus pedig a keresőmarketingért felel. A népszerűsítés médiaértéke 100 millió forint feletti, a hirdetések tévében, print és online felületen futnak.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Az elismerést Zirig Árpád a Csak az reszel neked almát, aki igazán szeret című publicisztikájáért kapta.

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés