hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megújult a Glamour.hu

Megújult a Glamour.hu, amely korábban Glamouronline.hu néven futott. A megújítás egyik oka mobil látogatottság növekedése volt, a kiadó Ringier Axel Springer pedig trendibb, fiatalosabb megjelenést és a könnyebb kezelhetőséget szeretett volna kialakítani. A tartalmi tematikák nem változnak jelentősen.

hirdetés

A Glamour – egyébként integrált szerkesztőségében – mostantól négy dedikált online szerkesztő gondoskodik a naponta frissülő tartalomról. Maradtak a főbb rovatok, de még több divat, szépségápolás és videók várhatók. Továbbra sem lesz átfedés a magazin és a weboldal tartalma között.

„Legfőbb szándékunk a nők életének szebbé, tartalmasabbá tétele. Olyanok vagyunk az olvasóink számára, mint a legjobb barátnők” – mondta Maróy Krisztina, a Glamour és a Glamour.hu főszerkesztője.

A lap készítői erősebb jelenlétet terveznek a közösségi médiafelületeken is, mint például az Instagram vagy a Viber. Mivel az oldalt legtöbben az okostelefonjukon olvassák, ezért a változtatásokkal a céljuk egy telefonképernyőre optimalizált, felhasználóbarát oldal megalkotása volt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A filmben fekete anyák beszélgetnek gyerekeikkel a velük szemben megnyilvánuló előítéletekről.

Ez a kiadók számára is jó hír lehet.

Októberben rendezik meg a World Sustainability Congresst.

Az ellenfelek elleni negatív kampány mellett ez is várható a választások előtt.

A műsorvezető ugyanakkor nem szerződik a TV2-höz.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

hirdetés
hirdetés