hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megszüntették igazgatósági tagságát a lapnál az Index főszerkesztőjének

Dull Szabolcs főszerkesztői pozíciója megmarad, de az igazgatótanácsból távozik. 

hirdetés

A 444 értesülései szerint hétfő délelőtt rendkívüli megbeszélést hívtak össze az Indexnél, ahol céget tulajdonló alapítvány kuratóriumának elnöke, Bodolai László, az Indexet tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke tájékoztatta az újságírókat a kialakult helyzetről.

Bodolai László kérdésünkre úgy fogalmazott, csütörtökön, az igazgatósági ülésen valóban elhangzott Gerényi Gábor javaslata az Index átalakítására, de azt a tevet az igazgatóság nem fogadta el. Gerényi szerepe meg is szűnt pénteken az Index stratégiai tanácsadójaként. A kuratóriumi elnök szerint a csütörtöki ülés jegyzőkönyvébe így az került, hogy Gerényi javaslatát megvizsgálva, de nem beépítve, az Index vezetőségének egy koncepciót kell kidolgoznia amellyel biztosítva lesz a lap közép- és hosszútávú működése.

Bodolai szerint azonban most az elsődleges cél a szerkesztőség megnyugtatása, a helyzet konszolidálása lesz, és hogy a lap dolgozói elhiggyék, nem fognak senkit sem kiszervezni, mint ahogy az a 24.hu információi szerint Gerényi tervében szerepelt.

Próbáltuk elérni Gerényi Gábort is, de ő egyelőre cikkünk élesítéséig nem válaszolt megkeresésünkre.

Az ülésen Bodolai megszüntette Dull Szabolcs főszerkesztő igazgatósági tagságát, mert belső döntéseket vitt a nyilvánosság elé, ugyanakkor a főszerkesztői posztról nem mentette fel. 

 Az ügy hátteréről ebben a cikkben írtunk.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés