hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megszűnnek a tankönyvek Olaszországban

A tankönyveket Olaszországban felváltják a laptopok - írja a Világgazdaság.

hirdetés

A Világgazdaságban jelent meg az a hír, amely szerint az olasz oktatási rendszerben fokozatosan meg kívánják szüntetni a tankönyveket.

Elsőként a reál tantárgyaknál vezetik be azt a módszert, hogy a tanuló az órán egy laptopba jegyzetel, a gép kapcsolatban van a teremben a kivetítővel és az interaktív táblával, aminek tartalmát elmentheti. Az olasz oktatási döntéshozók szerint megéri a szülőknek egy-kétszáz eurós laptopokat megvenni, mert a tankönyvvásárlás a teljes iskoláztatás alatt sokkal többe kerülne.

(forrás: Világgazdaság)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A belső kommunikációban használható képeket és videót a hálózat magyar ügynökségétől, a Próbakőtől is el lehet kérni.

Az italmárka arra buzdítja a rajongókat, hogy Rúzsa Magdi, Tomcsányi Dóra és Mautner Zsófia alkotását velük közösen fejezzék be.

Az ő feladatuk lesz egy erős HBO Max gyermek- és családi programkínálat kialakítása az EMEA-régióban.

Huszadik születésnapjára kissé megújult a Vezess, a legolvasottabb hazai autós lap. Új logó, átrajzolt nyitóoldal, egyedi tartalmak és nyereményjáték várja a látogatókat.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! Apex Toplistás pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2021. április 16.

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

hirdetés
hirdetés