hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megszűnik a Vs.hu

A most már csak takaréklángon működő híroldal végleg elhallgat.

hirdetés

Megszűnik a Vs.hu - számol be róla az Index. A hírportál működésének megszűnését az üzletágvezető, Kalmár Tibor jelentette be a jelenleg mindössze két teljes és két részmunkaidős munkatársnak. A Vs.hu-t többek között az Origóval együtt tavaly év végéig a New Wave Media adta ki, de a kiadó az összes érdekeltségét odaajándékozta a kormányközeli médiaalapítványnak, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnak. Bár korábban a Vs-ről úgy nyilatkoztak, hogy azt szakmai műhelynek és újságíró-neveldének megtartják, most - valószínűleg racionalizálás és konszolidáció jegyében - mégis megválnak tőle az Index szerint.

A portál 2013 októberében indult Kerényi György főszerkesztésével, de igazán sikeres azután lett, hogy a Telekom eladta az Origót, a menekülő szenior újságírókat pedig a Vs szippantotta fel (ekkor már Lebhardt Olivér főszerkesztésével). Miután kiderült, hogy az MNB alapítványaitól származó pénzzel finanszírozták a lapot, az újságírók nagy része, majd a főszerkesztő, Lebhardt Olivér is felmondott. A site azóta takaréklángon, egyre kisebb személyzettel működött, szó volt arról is, hogy összevonják az Origóval.

(forrás: Kreatív Online, Index)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A csókolózó pár fotója 1800 kommentet kapott egy nap alatt.

A mobilozó gyalogosok allegóriáiként jelennek meg az elmaszkírozott arcú fiatalok.

A kezdeményezés nem független a Láncfűrész Akadémiától.

Joe ágyba viszi a reggelit, Sarah pedig időben felkel, és nem csak úgy összekaparja magát.

Nagyon forró dalra épül a szénhidrátcsökkentett sör Valentin napra időzített kampánya.

hirdetés

Merre tart az orvostudomány a digitalizált világban? Hogyan segíthet a technológia az egészség megőrzésében? Megtudhatod az első MOST Fórumon február 21-én (x)

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva február 19-én. BETELT!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés