hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megszűnik a Marie Claire magazin az Egyesült Királyságban

31 év után nem jelenik meg többé nyomtatásban a legendás női lap.

hirdetés

Több mint három évtized után megszűnik a Marie Claire print kiadványa az Egyesült Királyságban – írja a The Guardian. A lap értesülései szerint a Marie Claire-t is tulajdonló TI Media kiadó a jövőben sokkal nagyobb hangsúlyt szeretne fektetni a digitális felületeire, így a jövőben a női magazin valamilyen formában online jelenik majd meg. A lap megszűnése nagyjából 35 ember érint, akikkel már megkezdődtek a tárgyalások az őket érintő változásokról. A nyomtatott Marie Claire egyébként csak a brit piacon szűnik meg, a lap egyéb amerikai, ausztrál és európai kiadványai változatlanul megjelennek majd.

Bár a The Guardian pontos adatokat nem közölt arról, hogy mennyi bevételt hozott a print lap, azt írják, hogy a legutóbbi adatok szerint számonként 120 ezer példányban jelent meg, aminek azonban 35 százalékát ingyen osztották szét.

Az lapot eddig kiadó TI Mediához egyébként több mint 50 kiadvány tartozik többek között a Country Life, a Woman’s Weekly és World Soccer. A kiadó az elmúlt két évben pedig nagyon ráfeküdt arra, hogy az olvasóit az online platformok felé terelje, így már több ismert magazin print kiadványát megszüntette, mint például a Now nevű bulvárújságot és a NME zenei lapot.

Győri Zsófia
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az aktivitással a cég arra akarja emlékeztetni a vásárlókat, hogy a Lego több egy sima játékgyárnál.

Az új arculat mellett a hirdetők is új lehetőségekkel találkozhatnak. 

A lakásfejlesztő vállalat először indított televíziós kampányt.

A Wieden & Kennedy New York váltja a DDB által három éve létrehozott dedikált ügynökséget, miközben a W&K Portland tovább dolgozik a KFC-n.

100 millió fontos bevétel után. Ez kevesebb, mint amennyit egy magánszemély évi 120 ezer fontos fizetés után adózik le.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés