hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megint módosították a reklámadót

25 ezer forintról 2,5 millió forintra emeli a reklámadó módosítója azt a határt, ami után a vállalkozásoknak 20 százalék adót kell fizetni, ha a hirdetési partner nem igazolja, hogy már befizette a reklámadót.

hirdetés

A reklámadó szerdáig érvényes verziója szerint azon vállalkozásoknak is fizetnie kell 20 százalék mértékű reklámadót a 25 ezer forint feletti online reklámköltésre, akiknek a hirdetési partnere nem igazolja, hogy befizette a reklámadót - ez praktikusan az összes kis- és középvállalkozást érinti, aki szokott hirdetni a Facebookon vagy a Google-ön keresztül. L. Simon László, a törvény benyújtója az RTL Klub híradójában bakizott tegnap, amikor kiderült, nincs tisztában az általa szignózott törvény tartalmával.

A mostani módosítás szerint nem a 25 ezer forint feletti, hanem a 2,5 millió forint feletti online reklámköltés után kell 20 százalék adót fizetni - írja a 444.hu.

(forrás: 444.hu)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A petíció 12 ezer aláírás felett jár már.

Az Indenpendent Spirit Awards-on a kisebb büdzséjű alkotásokat díjazzák.

A tévészpot egy nonprofit vállalat jóvoltából született, akik azt szeretnék, ha minél többen állnának át növényi alapú étrendre.

A Netpositive és a FANUC is őket választotta.

Lego Vidiyo néven indít új szolgáltatást a gyártó, melynek lényege, hogy kiterjesztett valóság (AR) segítségével pingelje a gyerekek kreativitását.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés