hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megint módosították a reklámadót

25 ezer forintról 2,5 millió forintra emeli a reklámadó módosítója azt a határt, ami után a vállalkozásoknak 20 százalék adót kell fizetni, ha a hirdetési partner nem igazolja, hogy már befizette a reklámadót.

hirdetés

A reklámadó szerdáig érvényes verziója szerint azon vállalkozásoknak is fizetnie kell 20 százalék mértékű reklámadót a 25 ezer forint feletti online reklámköltésre, akiknek a hirdetési partnere nem igazolja, hogy befizette a reklámadót - ez praktikusan az összes kis- és középvállalkozást érinti, aki szokott hirdetni a Facebookon vagy a Google-ön keresztül. L. Simon László, a törvény benyújtója az RTL Klub híradójában bakizott tegnap, amikor kiderült, nincs tisztában az általa szignózott törvény tartalmával.

A mostani módosítás szerint nem a 25 ezer forint feletti, hanem a 2,5 millió forint feletti online reklámköltés után kell 20 százalék adót fizetni - írja a 444.hu.

(forrás: 444.hu)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

Derül ki a Nielsen márkahűséget firtató felméréséből. A printhirdetések még riasztóbb mértékben nem tudnak hatást kiváltani.

Az érintettek nem nyilatkoznak, de az AdAge biztosan állítja, hogy a másfél éve kinevezett Nick Law távozik.

Szert-Szabó Dorottya animációs tervező így búcsúzik egyik kedvenc sorozatától.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés