hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megint lehet Vylyan-címkét tervezni

Művészeti szakos hallgatók pályázhatnak, pénzt és bort kap a nyertes.

hirdetés

A Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet szakegyetemek hallgatói számára írja ki minden évben címkepályázatát, melyre a tíz partner oktatási intézmény diákjai és végzett, 30 év alatti grafikusok nevezhetnek. Idén a Vylyan Pincészet a PTE Művészeti Kar, a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium, a Magyar Képzőművészeti Egyetem, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Budapesti Metropolitan Egyetem, az Egri Eszterházy Károly Egyetem, a Soproni Egyetem, a Krea, a Visart és a Kaposvári Egyetem vesz részt.

Az első helyezett 200 ezer forint alkotói díjban részesül és 24 palack idei Vylyan Bogyólét kap, illetve a képző intézmény neve is feltűnik majd a húsz-huszonötezer Vylyan Bogyólé palackon.

Debreczeni Mónika birtokigazgató, a Bogyólé pályázat mentora szerint az újborhoz alapvetően a gyümölcsös, friss, fiatalos hangulat illik, ezért a mostani pályázók feladata is az, hogy ezeket a sajátosságokat jelenítsék meg a címkéken. Itt a kiírás.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés