hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megint átrendezték az RTL Klub esti műsorrendjét

Későbbre került a Barátok Közt, hosszabb lesz a Fókusz, bukott az Alvilág.

hirdetés

Az RTL Klub tavaszi műsorrendje nem hozta a várt számokat, ezért átrendezték az esti műsorrendet, írja a Sorozatwiki. A jó eredményeket hozó Fókusz emiatt a mai naptól 20 perccel hosszabb lesz, ami majdnem duplája az eddigi hosszának. Ez pedig érinti a Barátok köztöt is, amely a csúszás miatt mostantól este 9-től megy majd.

A cikk szerint múlt héten "katasztrofálisan indított az Alvilág és a Toplista", és ezért a keddet és a szerdát a csatorna elvesztette a Tv2-vel szemben. A hétfőt és a csütörtököt ezzel szemben közepes eredménnyel is hozták.

Az Alvilág és a Toplista emiatt (hasonlóan a többi hétköznap 21.10-es műsoraival) közel félórával később kezdődik majd, 21.35-kor. A jól teljesítő műsorsávokat szeretné feltehetően a csatorna így kitolni. Az esti Híradó ennek következtében éjfél előtt negyedórával kezdődik minden hétköznap.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés