hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megint átrendezték az RTL Klub esti műsorrendjét

Későbbre került a Barátok Közt, hosszabb lesz a Fókusz, bukott az Alvilág.

hirdetés

Az RTL Klub tavaszi műsorrendje nem hozta a várt számokat, ezért átrendezték az esti műsorrendet, írja a Sorozatwiki. A jó eredményeket hozó Fókusz emiatt a mai naptól 20 perccel hosszabb lesz, ami majdnem duplája az eddigi hosszának. Ez pedig érinti a Barátok köztöt is, amely a csúszás miatt mostantól este 9-től megy majd.

A cikk szerint múlt héten "katasztrofálisan indított az Alvilág és a Toplista", és ezért a keddet és a szerdát a csatorna elvesztette a Tv2-vel szemben. A hétfőt és a csütörtököt ezzel szemben közepes eredménnyel is hozták.

Az Alvilág és a Toplista emiatt (hasonlóan a többi hétköznap 21.10-es műsoraival) közel félórával később kezdődik majd, 21.35-kor. A jól teljesítő műsorsávokat szeretné feltehetően a csatorna így kitolni. Az esti Híradó ennek következtében éjfél előtt negyedórával kezdődik minden hétköznap.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy korábban visszahúzódóan kommuniláló német multi magyarországi leányával dolgoztak együtt egy évet. 

Nem elveszi a munkát, csak besegít, ha kell. 

Az 1997-ben kiadott, és azóta számtalan folytatást, no meg nemzetközi sikert maga mögött tudó Fallout című videojátékból készít sorozatot az Amazon.

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés