hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megindító fotósorozat készült a Budapest Maraton futóiról

A Bátor Tábor Alapítvány jótékony maratonistái szerepelnek a rajt és a célba érkezés pillanatában készített portrékon.

hirdetés

Hermann Ildi készített különleges fotósorozatot 33. Spar Budapest Maraton résztvevőiről. A fotók alanyai a Bátor Tábor Alapítvány jótékony maratonistái, az Élménykülönítmény futói, akik vállalták, hogy a rajt előtt majd közvetlenül a táv teljesítése után modellt állnak neki. Az összeállítást Eddie Cohen fotós New York-i maratonon készült hasonló teamtikájú sorozata inspirálta.

Kattints a galériáért! (Fotó: Hermann Ildi)
Kattints a galériáért! (Fotó: Hermann Ildi)

A fotókon csupa olyan amatőr sportoló szerepel, akik a maratoni táv teljesítése mellett azt is vállalták, hogy daganatos és krónikusan beteg gyerekeken segítenek futásukkal. Az Alapítvány ezzel a fotósorozattal ismeri el teljesítményüket, és mond köszönetet rajtuk keresztül az összes jótékony sportolónak, akik igazi példaképei lehetnek egy beteg gyermeknek is - fogalmaz a Bátor Tábor közleménye.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés