hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megható Google Maps-reklám

A 30 éves Saroo Brierley 5 éves korában vesztette el családját egy vonaton, 30 évesen pedig a Google Maps segítségével újra megtalálta a szülőfaluját, és egyesülhetett családjával - írja a Mashable.

hirdetés

Brierley elaludt a vonaton, mközben a bátyjára várt. Amikor másnap felébredt - mondja a szpotban -, teljesen egyedül volt egy robogó vonaton, amiről egyáltalán nem tudta, hova viszi.

Szerencséjére egy ausztrál család örökbefogadta, nevelőanyja viszont nem szerette volna, ha elfelejti, honnan jött, ezért a hálószobájában egy India-térképet szögelt a falra, a kis Saroo pedig minden nap ennek a látványára ébredt - szerinte ez tartotta meg benne az emlékeket a következő 25 év során.

Brierley 2012-ben rájött, hogy a Google Maps és saját, képi emlékei segítségével talán vissza tudja követni a vonat útját egészen szülővárosáig, majd ezután végig is utazta a vonalat, míg végül egy olyan állomásra jutott el, ami élénken élt emlékezetében, és 25 év után ismét viszontláthatta családját.

(forrás: Mashable)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A koronavírus elleni vakcinák népszerűsítésére fordítják a Super Bowlra szánt reklámbüdzsét.

A felnőtteknek szóló közös alkotói pályázat Alkosd újra a világod! címmel vár síkban épített mozaikképeket. Jelentkezési határidő: február 28.

Az együttműködés 2018-ban indult, az ügynökség most ismét megnyerte a tendert.

Sanders csodás kesztyűivel fázik The Beatles-, Fleetwood Mac-, Arctic Monkeys-, Paramore-, The Killers- és Foals-klasszikuson is.

Szeged első független hírportálja 18 ezer dollárt kap az Open Society Initiative for Europe-tól.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés