hirdetés
hirdetés
hirdetés

Meghalt Zappe Gábor

A magyar online újságírás egyik fontos alakja, az Index egykori főszerkesztő-helyettese 47 éves volt.

hirdetés

„Szombaton este tragikus hirtelenséggel meghalt Zappe Gábor újságíró, szerkesztő, az Index volt főszerkesztő-helyettese” – tudatta az Indexszel a család.

Zappe Gábor a magyar online újságírás egyik fontos alakja volt, az Indexben betöltött szerepe mellett hosszú éveken át vezette főszerkesztőként a Velvet.hu-t és a Díványt is.

A közlemény szerint egy budapesti kórházban, családja körében érte a halál, a háromgyerekes apa 47 éves volt.

Zappe Gábor 1971-ben született, az újságírással 1994-ben kezdett foglalkozni. Még a gimnáziumból ismerte Uj Pétert, az Index alapítóját, az ő hívására ment 2000-ben az portálhoz. Először a politika rovat vezetője, 2002-től főszerkesztő-helyettes volt. 2006-ban bízták meg a CEMP-lapcsoporthoz tartozó Velvet főszerkesztésével, 2011-től a Dívány főszerkesztője is volt, illetve ő vezette a port.hu-t is.

Később távozott a CEMP-lapcsoporttól és 2017-ben elvállalta az akkor induló Zoom.hu főszerkesztői posztját, majd onnan még jóval a lap bezárása előtt távozott. Az Index információi szerint idén januártól a Green Go elektromosautó-kölcsönzőnél dolgozott.

(forrás: Kreatív Online, Index)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Versenyhivatalhoz panaszok érkeztek arról, hogy a televíziós műsorszolgáltatók a nagyobb műsorterjesztőknek kedvezőbb árakat ajánlanak, mint a kisebbeknek.

A Magyar Public Relations Szövetség gyereknap apropóján járta körbe a gyerekinfluenszerekkel és az influenszerek gyerekeivel kapcsolatos jogi és etikai kérdéseket.

Az Oil! benzinkúthálózat online reklámfilmmel tiszteleg a félévszázados autómárka előtt.

Június 14-ig lehet leadni az ENSZ élelmezési programjához kapcsolódó briefre adott munkákat.

Az elmúlt években meggyilkolt hét afroamerikai áldozat kapcsán erős társadalmi üzenetet fogalmazott meg az étteremlánc.

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.