hirdetés
hirdetés
hirdetés

Még lehet nevezni a Young Lionsra

Jövő hétfőig, azaz május 16-ig lehet jelentkezni a Young Cannes Lions hazai előválogatójára. A nyertes csapat képviselheti Magyarországot a cannes-i versenyen.

hirdetés

Meghosszabbította a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) a cannes-i reklámfesztivál Young Lions kreatívversenyének jelentkezési határidejét. A fiatal kreatívok és diákok/hallgatók hétfőig, azaz május 16-ig adhatják be a jelentkezésüket a támogató Greynél.

A diákreklámverseny hazai fordulóján való részvételhez május 16-ig a honlapon kell regisztrálni önéletrajzzal és a megadott brief alapján elkészített nevezési anyagokkal.

A következő fordulóba jutottak május 24-én angolul prezentálják az anyagokat. A nyertes csapatot május 26-án hirdetik ki a fiatal kreatívok legnívósabb állásbörzéjén, a Portfolio Nighton.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Tenderajánlást tett közzé a Magyar PR Szövetség, hogy átláthatóbbá és igazságosabbá váljanak az ügynökségi pályázati folyamatok.

A Frank Digital látja el a központi bank idei és jövő évi kommunikációs feladatait. 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés
hirdetés