hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tudósítás Cannes-ból

Még egy Leo Burnettes shortlist-hely

A djuice-nak készített SMS Bandi site is bekerült a Cannes Lions reklámfesztivál rövidlistájára cyber kategóriában, és ez a munka közben csendben az Art Directors Club Europe (ADCE) versenyén is ezüstöt ért. Az ügynökség már hétvégén cannes-i shortlistre ítélt Secret Jewel promo munkája és az Ogilvy matchboxos outdoorjai viszont nem kaptak díjat.
hirdetés
Cyber kategóriában shortlistre került Cannes-ban a Leo Burnett djuice-os SMS Bandi kampánya, de hogy oroszlán is jár-e majd érte, az csak szerdán este derül ki. A kategóriába nevezett másik magyar munka, a Young & Rubicam (Y&R) Kotányi alkotása nem jutott fel a rövidlistára.

Hétfőre az is kiderült, hogy a Leo Burnett hétvégén a promo kategória rövidlistájára szavazott munkája, a Procter & Gamble dezodormárkájának készült Secret Jewel kampány nem kapott díjat. Ezen kívül az outdoor kategóriában bejutott három Ogilvy-s munka sem jutott a shortlistnél feljebb. A cyber kategória díjait szerdán este adják át.

A cannes-i fesztivál idején hozták nyilvánosságra azt, hogy az SMS Bandi egy újabb elismerést is begyűjtött a Leo Burnett Budapestnek: az ADCE versenyén a napokban ezüst oklevéllel díjazták.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (6 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
jaj, én
#
Természetesen csak vicceltem.
#
chimie,
ha az ADC*E-re gondolsz, akkor ott sajnos semmit.
http://www.adceurope.org/uploads/editor/File/Results_List%20ADCE%2008_pf7.pdf
#
MINDENKINEK gratula!

PS. Nem tudja valaki, az itthon holtversenyben első Rexona mutációval mit nyert a Rope Walker? :-)
#
Bengurion,
szia. a díj, feltételezem, a kreatívkoncepcióért jár, a több kilométeres hivatalos sajótanyagban sem szerepel a kivitelező a kreditek között...
#
A story úgy kerek, ha megemlítjük a site készítőit is, nem? Carnation!!
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés