hirdetés
hirdetés
hirdetés

Még egy hónapig lehet jelentkezni a Siemens újságírói pályázatára

Három nyertest választanak, egyenként 1000 eurót kapnak.

hirdetés

A Siemens Press Award 2018 témája a városok, az ipar és az energia digitális jövője. A nevezési határidő augusztus 15., a három nemzetközi nyertes egyenként 1000 eurót kap.

A Siemens Press Awardra összesen tizenkét országból (Magyarországról is) pályázhatnak a média munkatársai, bárki, aki a kiírt témában, akár hazai, akár nemzetközi vonatkozásban publikált a sajtóban 2017 szeptembere és 2018 augusztusa között. Egy pályázó több anyaggal is nevezhet. 

A benyújtott pályázatokat minden résztvevő országban szakértő zsűri értékeli. A hazai zsűrit egy egyetemi szakember, két újságíró és a Siemens egy képviselője alkotja. Az egyes országok nyertes pályázatai jutnak a verseny döntőjébe, ami szeptember 25-én, a Bécsben található Siemens Cityben lesz. 

A pályázat kritériumairól bővebben erre olvasható.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

2019. január 10-ig várja a nevezéseket az MPRSZ.

Budapesten nyílt az applikációval működtetett szálloda, amelynek gyakorlatilag nincs személyzete.

A magazin olyan hírességekről közölt fotósorozatot a különleges számban, mint Alföldi Róbert, Dobó Kata vagy Bródy János.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

hirdetés
hirdetés