hirdetés
hirdetés
hirdetés

Médiatender az MNB-nél

Médiatervezésre és vásárlásra szóló közbeszerzést írt ki a Magyar Nemzeti Bank. A keretösszeg nettó maximum 195 millió forint, az ajánlattételi határidő január 22-e.

hirdetés

Médiatervezésre és vásárlásra szóló nyílt közbeszerzési eljárást írt ki a Magyar Nemzeti Bank – áll a Közbeszerzési Értesítő friss számában.

A keretösszeg nettó 130 millió forint egy évre, amitől +50 százalékban el lehet majd térni, 195 millió forintig. Az ajánlattételi határidő január 22-e. A megbízás a keretszerződés megkötésétől számított 24 hónapra szól.

Az indulás feltételei, az alkalmasság minimumkövetelményei és a bírálat szempontjai, súlypontjai a kiírásban részletesen szerepelnek.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A 2009 óta működő képzés szintet lépett.

Lesz mivel feldobni az egyre hidegebb estéket.

Összesen 117,71 milliárd forintról szól a Költségvetési Bizottság hétfőn beadott javaslata – írja a Telex.

Az október közepén megjelenő címkéket a győri RAW Agency tervezte.

A John McClane aksit cserél a kocsijában című performansz „cselekménye” még a legkeményebb nézőt is az epilepsziás roham szélére kergeti.

hirdetés
hirdetés

2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

A szokatlan év ellenére idén is megüljük a legjobb tartalomalapú marketingmegoldások és a legjobb influenszer kampányok ünnepét. 2020. október 22. 20:00

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!