hirdetés
hirdetés
hirdetés

Médiakonferencia egyetemistáknak

Idén második alkalommal szerveznek médiakonferenciát hat egyetem kommunikáció szakos hallgatói. A kétnapos rendezvényen többek közt a digitális átállás, a médiaetika és a gazdasági válság kommunikációja témákban tartanak vitafórumot.

hirdetés

A november 27-én kezdődő konferencia idén hat egyetem összefogásából jött létre. Az ELTE BTK, a Corvinus, a Pázmány, és Debrecen, Miskolc, valamint Pécs kommunikáció szakos hallgatóinak szervezésében a kétnapos program a médiát elsősorban gyakorlati szempontból vizsgálja, de a politikai, jogi, szociológiai, pszichológiai és etikai megvilágítás is szerepet kap.



A konferencia szervezői kiemelten fontosnak tartják, hogy a tematikát maguk a hallgatók állították össze, tehát az ő aktuális érdeklődésüket, problémafelvetéseiket tükrözi. Emellett hangsúlyozzák, hogy noha Magyarországon 22 karon van kommunikáció és médiatudomány szak, mégsincs egy olyan fórum, ahol a különböző állami, egyházi és magániskolák egyetemi és főiskolai hallgatói megismerhetnék a többi intézményben folyó szakmai munkát, vagy találkozhatnának a média kérdései iránt fogékony hallgatótársaikkal.

Az idei program a médiaetika, a gazdasági válság kommunikációja, a politikai kommunikáció, a klipkultúra, a digitális átállás, a szerzői jogok és a média gyermekekre gyakorolt hatásai témakörökben kínál beszélgetést. A vendégek között ott lesz Somogyi Zoltán, a Political Capital ügyvezetője, Bartucz László, a Danubius Rádió ügyvezető igazgatója, Halák László, a MÚOSZ Etikai Bizottságának elnöke, Jeszenszky Zsolt, a MAHASZ munkatársa, és Rozgonyi Krisztina a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) alelnöke.

A tavaly először megrendezett konferenciára összesen 350 hallgató regisztrált, és szinte minden fontosabb hazai nyomtatott és elektronikus médium szakemberei és újságírói szerepeltek a kerekasztal beszélgetéseken. A szervezők a programot a jövőben szeretnék vándorkonferenciává szervezni.

A konferencia ismertetőjét itt megtekintheti.

 

A konferencia programfüzetét itt találja.
 
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Seregi György kereskedelmi vezetői pozícióba érkezik.

Az együttműködés 2020-ra szól, és az állásportál online marketingtevékenységének több területére is kiterjed.

A Girls Girls Girls Magazine közel háromperces szpotja nemtől függetlenül mindenki számára érthető.

Regisztráció után a kedvenc szerzőik cikkeit kapjuk a legolvasottabb hírek után.

Az utolsó hozzávaló elveszi az ember étvágyát az egyébként nagyon guszta ételektől.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók