hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mediacontact - tartalmassá vált a site

Konkrét médiatervek elkészítéséhez nyújt információkat a Mediacontact közterületi cég megújult weboldala.
hirdetés
Az új site segítségével a megrendelők összeállíthatják médiaterveiket, a társaság megújult honlapja ugyanis valamennyi hirdetési eszközéről, a Balaton Média és a budapesti taxiállomások hálózatairól is számos részletes információt tartalmaz. A hasznos adatokkal feltöltött weblap a korábbi statikus, a cég elérhetőségét és logóját tartalmazó oldalát váltotta fel. A www.mediacontact.hu oldalra kattintók megtudhatják, hol, milyen és mennyi közterületi eszközzel van jelen a Mediacontact, és milyen listaáron kínálja felületeit.

A megújult honlapot vonal alatti kommunikációval népszerűsíti a Mediacontact, a leendő és potenciális ügyfeleket dm-levélben értesíti a változásokról. A Mediacontact pr-kommunikációját az Edge Communications intézi.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három év után frissítették a tudásanyagot. A kiadvány ingyenesen letölthető.

Pro bono alapon ügynökséget is keresnek a kampány lebonyolítására.

Az előírt kötelezettségekhez felhasznált hiányos adatok nem a Digitől, hanem a GVH saját adatgyűjtéséből származik - állítja a cég.

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

hirdetés
hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.