hirdetés
hirdetés
hirdetés

Media Hungary - Dirk Gerkens a legbefolyásosabb

Az RTL Klub vezérigazgatóját, Dirk Gerkenst választotta a legbefolyásosabb médiaszemélyiségnek Marketing & Media szaklap. A Sanoma tulajdonában lévő lap szerkesztősége és szerkesztő-bizottsága ötven, a médiapiacra erős befolyással bíró szakembert gyűjtött össze.
hirdetés
A listán nem a médiaiparban dolgozó képernyős arcok szerepelnek, hanem  azok, akik az piac szempontjából befolyásosak. A 18 fős zsűri az  alapján döntött, az illető mekkora mennyiségű pénz mozgását tudja  befolyásolni, véleményük mennyire hat a médiaipar trendjeire és mennyi ideje vannak meghatározó pozícióban. A lista szerint az RTL Klubnál dolgozók között sok befolyásos ember van, az első 25 helyezett között  hat szakember kötődik a kereskedelmi csatornához.


Top 10

1. Dirk Gerkens, az RTL klub vezérigazgatója
2. Bayer József, az Axel Springer elnök-vezérigazgatója
3. Szabó György, a Sanoma vezérigazgatója
4. Rákosi Tamás, az IKO Media Group tulajdonosa
5. Somlói Zsolt, a MindShare ügyvezető igazgatója
6. Simon Zsolt, a Mediaedge:cia ügyvezető igazgatója
7. Nagy Bálint, a Vodafone vállalati kommunikációs igazgatója
8. Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója
9. Simó György, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese
10. Fischer András, az Origo vezérigazgatója
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (3 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Igen :) VG . Nem semmi lehet egy ekkora céget egyben tartani s mondjuk ha eddig ő volt a helyettes akkor nem igazán lehetett mást a Steve V helyére tenni. :) SOK SIKERT
NEKI
#
+ Vidus Gabriella.

:))
#
Dirk Gerkens + Steve Varcoe + r time+ IKO Rákosi Tamás s sokáig az rtl lesz a tvs piac elsőbbség élvezője :)

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.