hirdetés
hirdetés
hirdetés

Média Hungary - A TV2 német piacra vinné a Jóban rosszban című sorozatot

A TV2-nek nincs ugyan népes csatorna-családja, ez azonban nem jelent hátrányt a vetélytársakkal szemben - többek között ezt állította Várdy Zoltán, a Média Hungary konferencián. A TV2 vezérigazgatója a cég három évre szóló stratégiájáról is beszélt.
hirdetés
Várdy Zoltán a TV2 vezérigazgatója rövid előadásában azt vázolta, milyen stratégia alkalmazásával akarja megvalósítani kinevezésekor tett, most általa is merésznek nevezett kijelentését, miszerint három éven belül piacvezetővé válik majd a TV2. Ehhez szerinte három dolog szükséges: nemzetközi háttér, profi cégvezetés és állandó innováció. Ez utóbbival kapcsolatban a vezérigazgató elmondta, hogy a csatornához érkezett több új producernek az a feladata, hogy egyre több megvalósítható ötlettel álljanak elő. Amerikai példát említve elmondta, hogy a jellemzően kétszáz műsorötletből lesz egy olyan, amelyet egy szezonon keresztül tudnak sikeresen sugározni.

Tapasztalatai szerint ismét vagy még mindig jól teljesít a reality műfaj, ennek jele az is, hogy a Hal a tortán című magyar hírességeket felvonultató főzőműsoruk fel tudja venni a versenyt a konkurencia régóta futó szappanoperájával.

Várdy azt is elmondta, hogy a Jóban rosszban-című sorozatukból most készítenek néhány német nyelvű pilot adást, amelyet Németországban szeretnének terjeszteni. Ha sikeres lesz, akkor Die Klinik címen adásba is kerülhet majd a saját fejlesztésű sorozat a német csatornák valamelyikén.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

Jeff Bezos cége 13,7 milliárd dollárt fizet érte.

Kalamár Tamás, a Barátok közt korábbi producere vezeti a sorozat stábját.

hirdetés
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.