hirdetés
hirdetés
hirdetés

McNutt és egy Vajna-közeli cég mennek az országos kereskedelmi rádióért

Jól olvasod, Mészáros Lőrinc kimarad a buliból. A Class FM-es Michael McNutt ellenfele egy olyan cég, amit a Rádió 1 korábbi ügyvezetője irányít, és korábban Vajnáé volt.

hirdetés

A néhai analóg (most online adást készítő) Class FM-et üzemeltető Advenio Zrt. és egy Hold Rádió Kft. nevű cég adtak be pályázatot az új országos kereskedelmi rádiós frekvenciára – szemlézte a médiahatóság honlapján közzétett értesítőt a mai Világgazdaság.

A korábban Simicska-Nyerges féle Advenio a médiahatóságot egyébként jelenleg is perlő amerikai Michael McNutt tulajdonában van. A Hold Rádiót és annak tulajdonosát, a Lucky Ventures nevű céget Bakai Mátyás, a Rádió 1 nemrég távozott ügyvezetője irányítja, de 2016-ig utóbbi ügyvezetője, 2017 szeptember végéig pedig AV Investments nevű cégén keresztül tulajdonosa volt Andy Vajna. (Ezt már nem a Világgazdaság írja, hanem az Opten adatbázisából látjuk.)

Vajnáé az ütemesen terjeszkedő Rádió 1, a TV2 Csoport és a Lapcom, nyilvánvaló, hogy annyira még az NMHH és a GVH sem tud erősen hunyorogni, hogy még egy országos kerrádió beleférjen egy olyan cégnek, ami az ő nevén van.

A hírben igazából az az érdekes, hogy Mészáros "Önkorlátozás" Lőrinc nem indult el a pályázaton, és ezek szerint tényleg csak azért vette meg a két frekvenciával is rendelkező balatoni Part FM-et, mert ha már a tó az övé, logikusnak tűnhetett a hozzá tartozó rádiókat is elrakni.

Javítás: November 10-én egy arra vonatkozó megjegyzéssel frissítettük az anyagot, hogy a korábban "néhaiként" említett Class FM jelenleg is készít online elérhető adást.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

27,5 millió forintra bírságolta a Budapest Bankot és az Oney Magyarországot.

Tapssal és ovációval jutalmazta a közönség, majd a mentők elszállították.

A meghívásos tendert a Kraftwork nyerte.

Kolosi Péter szerint az egyetlen célja a Piramis című műsornak, hogy tönkretegyék vele A Falat.

A bulira összeálló zenekarba Fabricius Gábor, Tóth Valentin mellett visszatérőként Fodor Gergő is beszáll. 

hirdetés

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Díjátadó: 11.28. (Helyszín: Akvárium 1051 Erzsébet tér 12.)

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

hirdetés
hirdetés