hirdetés
hirdetés
hirdetés

McCannes munkatárs az Insomniánál

A McCann Erickson account directori pozíciójából érkezett az Insomnia Reklámügynökség új projektmenedzsere. Varga Dorottyának szerepe lesz az új ügyfelek megszerzésében is.
hirdetés

Új munkatárssal bővült az Insomnia Reklámügynökség csapata: a McCann Ericksontól érkezett Varga Dorottya projektmenedzserként segíti a jövőben az ügynökség munkáját.

Varga Dorottya
Varga Dorottya
Varga Dorottya pályáját a Wallis Motornál kezdte marketingasszisztensként, majd később a Wallis Motor Pest autókereskedésnél lett marketingvezető. 2004-ben került a McCann Erickson Reklámügynökséghez, account executive menedzserként, ahol szintén a járműipar vált a szakterületévé. 2008-tól account directorként felelt az Opel magyarországi kommunikációjáért, különös tekintettel az új autók bevezetésére, a márkakereskedői hálózatra és az aftersales kommunikációra. Emellett dolgozott olyan márkák számára, mint az Iglo és a Lufthansa.

Az Insomnia Reklámügynökségnél projektmenedzserként már meglévő projekteket is koordinál majd, de szerepe lesz az új ügyfelek megszerzésében is.

„Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy egy teljes mértékig magyar tulajdonú ügynökséghez kerülhetek, mert szívesen kipróbáltam volna magam a multinacionális környezet után egy másfajta közegben is. Remélem, hogy az Insomniánál is lesz közöm a járműiparhoz, de bármilyen új feladatra nyitott vagyok” – mondta kinevezése kapcsán Varga Dorottya.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés