hirdetés
hirdetés
hirdetés

Másfélmillió eurót kap a Pocket Guide

Másfélmillió eurós tőkebefektetéssel segíti a Finext Startup a Pocket Guide mobiltelefonos városnéző szolgáltatást, hogy népszerűsítse, bővítse és androidos telefonokon is elérhetővé tegye.

hirdetés

Másfél millió euró összegű tőkebefektetésről írt alá megállapodást a Finext Startup kockázati tőkealap és a GPS alapú, mobiltelefonokra fejlesztett turisztikai alkalmazás, a Pocket Guide tulajdonosa, a GPS City Guide.

A Finext szerdai közleménye szerint a társaság a befektetést arra fogja használni, hogy a Pocket Guide alkalmazásokat minél szélesebb körben tegye ismertté, további európai nagyvárosok tartalmával bővítse kínálatát, valamint megteremtse annak a lehetőségét, hogy az Iphone és Nokia telefonok tulajdonosai mellett az Android operációs rendszerrel működő telefonokon is elérhető legyen a szolgáltatás.

Az alkalmazás hat közép-kelet európai nagyváros tartalmával öt hónapja érhető el Iphone-on, és már több mint 25 ezren töltötték le. A társaság jelenleg azon dolgozik, hogy a Pocket Guide bekerüljön az okostelefonokon előre telepített alkalmazások körébe.

A Pocket Guide idén két startup-versenyt is megnyert: a nemzetközi Barcamp hazai versenyét, illetve az első magyar Elevator Pitch Competitiont.

(forrás: MTI)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Szerinte kevés a forrás, az unió pedig még mindig nem érti, hogy a demokrácia léte függ attól, eljutnak-e a lakosokhoz a valódi információk.

A Hirado.hu vezetését egy hónapja vette át a Lokál nevű kormányközeli bulvárlaptól érkezett Leitner Attila. 

Naomie Harris, a James Bond-filmek sztárja és Brian Eno brit zenész is közreműködött a rövidfilmben.

Ennél többet csak focira költött eddig a közmédia. a 2020-2022 közötti futamokért kellett ennyit fizetni.

A jellegzetes ta-damm hang megmarad, de a mozikba jobban passzoló, hossszabb zenei felvezetés előzi meg a védjegyszerű kezdést.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés