hirdetés
hirdetés
hirdetés

Marketingigazgató a Diákhitelnél

Őri András távozása után Imre Zitát nevezték ki a Diákhitel Központ kommunikációs- és marketingigazgatójává.

hirdetés

Miután Őri András, a Diákhitel Központ kommunikációs vezetője október végén az ITD Hungary sajtófőnöke lett, Imre Zitát nevezte ki a menedzsment kommunikációs- és marketingigazgatónak. Ezzel együtt az eddigi kommunikációs osztályból marketingigazgatóságot csináltak.

Imre Zita a Malévtől érkezett, ahol 2003-tól volt a vállalatkülső kommunikációs vezetője, ő felelt a teljes körű kommunikációs munkákért, a Horizon fedélzeti magazinnál pedig szerkesztői és újságírói feladatokat látott el.

A szakember pályafutását a Magyar Hírlap Oktatási Stúdiójában kezdte, majd 1998 és 2000 között a Miniszterelnöki Hivatal osztályvezetője volt, ahol a szóvivő, a miniszterelnök és a hivatalt vezető miniszter munkáját támogatta. Utána a Novacom távközlési vállalatnál volt pr-menedzser, a Malév előtt pedig a Megatrend Informatikai Rt. pr-részlegének létrehozásáért és működtetéséért felelt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Október 20-án indult el a Social Design Network (SDN) nyolc országban, tizenegy partneregyetem bevonásával.

Pastyik Renáta irányítja tovább a kiadó minden értékesítési csatornáját, Kovács Anita tanácsadóként marad "közel a céghez". A nyomtatott Éva magazin "szünetelni" fog.

A DekoRatio Branding & Design Studio által tervezett Anjuna Ice Pops csomagolása is Red Dot-díjat nyert.

Október 30-ig várjuk a nevezéseket a járványhelyzethez igazított RGB-re. A zsűri elnöke idén is Vargha Balázs, a MOME Tervezőgrafika tanszékének vezetője lesz.

A műsor producere Máté Krisztina, az adások heti rendszerességgel lesznek láthatóak.  

hirdetés

Online eredményhirdetés: október 28., 10:00, a storeinsider.hu oldalunkon!

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés