hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elég lett volna magyarul énekelni - kordokumentumnak sem utolsó az Index Henri c. filmje

Két nyári teltházas vetítés után már az Indexen is elérhető az új lemezére készülő Fran Palermo frontemberéről szóló film.

hirdetés

A Henri c. dokumentumfilm egyik csúcspontja a Fran Palermo zenekar egy évvel ezelőtti, Akváriumban adott koncertje, a csapat pedig épp a karrierjük fontos állomását jelentő koncert megismétlésére készül november 17-én.

A Henri Gonzóról, a csapat frontemberéről szóló 45 perces doksi november elején vált mindenki számára elérhetővé az Indexen, előtte csak kétszer, a Bánkitó Fesztiválon és a Toldiban vetítették moziban.

Részlet a Henri c. filmből
Részlet a Henri c. filmből

Az Index videósai, Szőke Barna és Szilli Tamás által készített film hiánypótló alkotás lett, mert nem csak egy különleges figurát mutat meg közelebbről, de látleletet ad a 2010-es évek magyar zenei életéről is, ahol egy nem magyarul éneklő banda számára egy 2000 fős klubkoncert is óriási sikernek számít, a rádiós jelenlét pedig scifinek tűnik (ezért a címbe rakott idézet a filmből).

A dokumentumfilm több mint másfél éven keresztül követi a Fran Palermót és annak frontemberét, és a zenekar tagjain kívül producerek, koncertszervezők is megszólalnak benne, emellett archív felvételek is színesítik az anyagot.

A zenekar november 17-ei koncertje egyébként egyben a Budapest Showcase Hub zeneipari konferencia és fesztivál záróbulija is lesz egyben, külön erre az eseményre érkezik Berlinből Marco Riedel fénytechnikus.

A Fran Palermo a koncert után stúdióba vonul, hogy felvegye várhatóan 2019 tavaszán megjelenő, Crocodile Juice Bar címre hallgató 3. lemezét, amelynek zenei mentora Tövisházi Ambrus (Erik Sumo Band, Péterfy Bori & Love Band) lesz.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három év után frissítették a tudásanyagot. A kiadvány ingyenesen letölthető.

Pro bono alapon ügynökséget is keresnek a kampány lebonyolítására.

Az előírt kötelezettségekhez felhasznált hiányos adatok nem a Digitől, hanem a GVH saját adatgyűjtéséből származik - állítja a cég.

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

hirdetés
hirdetés