hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már lehet nevezni az Epica Awards-ra

November 13-tól 16-ig, Berlinben rendezik meg a 31. Epica Awardsot. A zsűri elnöke idén a Vice Media stratégiai vezetője, Spencer Baim lesz. Early birddel már elindult a nevezési időszak, a kedvezmény augusztus végéig él. 

hirdetés

Az Epica különlegessége, hogy zsűrijében - egyedül a világ reklámos megmérettesei között - kizárólag marketinggel, kommunikációval foglalkozó szakújságírók ülnek. A zsűrizést és díjátadót idén is egy konferencia kíséri, amely ezúttal a Kreatív szingularitás: Hogyan ösztönzi a kreativitást a technológia címet viseli. Itt előadók között köszöntik majd Richard Wilsont, a Stop Dundig Hate társalapítóját, Preethi Mariappant, a Razorfish vezető kreatívigazgatóját, Sascha Martinit, a R/GA Berlin ügyvezetőjét és Patrick Larát, a Publicis Conseil ügyvezetőjét is.

Két új kategóriával is előrukkolt a fesztivál: a videoklip (music video) mellett az online és mobilszolgáltatásokat is értékelik majd ősszel (hogyan reklámoz például az Uber vagy AirBnb). A zsűri elnökének a Vice Media stratégiai vezetőjét, Spencer Baimt kérték fel.

A nevezésre ösztönző kampányt idén házon belül jegyzik: a "We are watching you" felirat betűi azokból a szakmai magazinokból, online oldalakról származnak, amelyeket az Epica zsűrijében helyet foglaló újságírók képviselnek. Ezenfelül a kreatívok 100, kézzel előállított verzióját a kreatívok egy válogatott csoportjának is elküdik szerte a világban.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Beni az Iskolakezdés együtt! segélyakciót támogatja.

Bemutatjuk Trackmant, a vagány Vágányembert, akit szakmai zsűri választott ki!

Egymilliárd dollárt szánnak rá jövőre, és elsőre tíz showműsort inditanak vagy vásárolnak meg.

A Hégető Honorka-díjra szeptember 15-ig lehet nevezni.

Hogy működésük megfeleljen az EU új adatvédelmi törvény szabályozásának.

hirdetés

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Nevezési határidő: szeptember 15.

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

hirdetés
hirdetés