hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már az kielégítő, ha a robot nagyjából beágyaz otthon

Ken Goldberg, az első internetes robot fejlesztője a Brain Baron beszélt a gépi tanulás jövőjéről. Villámvideók, 4. rész!

hirdetés

Ken Goldberg író és feltaláló, művész. Többek között az első internetes robot fejlesztője, a hálózatba kapcsolt telerobotika és a felhő-robotika vezető kutatója, számos kollaboratív távközlési rendszert fejlesztett ki. Diákjaival a gépi tanulás raktárakban és otthonokban történő felhasználását kutatja. Több mint 250 szakértői publikáció szerzője, Amerikában 8 bejegyzett szabadalommal rendelkezik, művei pedig már több mint 70 kiállításon tűntek fel.

Suhani Jalota közegészségügyi aktivista, a Myna Mahila Alapítvány alapítója, melynek célja egyenlő hozzáférést biztosítani az egészségügyi szolgáltatásokhoz a rászoruló nők számára. Mumbai nyomornegyedeinek történetei arra ösztönözték, hogy a serdülő lányok egészségére, valamint az ivóvíz- és higiéniai ellátásra fókuszáló szociálpolitikai stratégiákat dolgozzon ki. Munkáját korábban bemutatta a BBC, a TIME Magazin, a Huffington Post és a Vogue is. Jelenleg a Stanford Egyetemen doktorál.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés