hirdetés
hirdetés
hirdetés

Malibu - ismét pályáztat

Sziget Trend néven hirdetett pályázatot a reklám- és ajándéktárgyak gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Malibu. A cég második alkalommal ír ki dizájn-versenyt, most olyan tárgyak és ruhák terveit várja, amelyeket a szabadtéri fesztiválok látogatói használhatnak, viselhetnek.
hirdetés
A Malibu a többfunkciós tárgyak tervezése után Sziget Trend néven szervez versenyt a magyarországi Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, vagy a Műszaki Egyetem jelenlegi, vagy volt hallgatói számára. A kiíró olyan pályamunkákat vár, amely ötletes, szellemes tárgyakkal, ruhákkal, kiegészítőkkel öltözteti fel a szabadtéri fesztiválok látogatóit. Az elbírálás során azok a tervek lehetnek a legsikeresebbek, amelyek kényelmesebbé és divatosabbá teszik a szabadtéri létet.

Pályázni maximum ötfős csapatban lehet, egy csapat maximum három tervvel nevezhet. A terveket április 6-ig várják.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (2 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Kedves Paz!

Örülök, hogy tetszik a pályázati kiírásunk. Már mások is jelezték, hogy bővítsük azoknak a körét akik jelentkezhetnek. Ezt meg is tettük. Mostantól szeretettel
várjuk a Nyugat-Magyarországi Egyetem jelenlegi vagy volt hallgatóit is. Az új kiírás és a regisztrációs lap megtalálható a www.malibu.hu oldalon.

Üdv,
Nemes Bálint
szervező
#
Felcsillant a szemem annak láttán, hogy "Sziget trend" , aztán tovább olvasván elszomorodtam, hogy nagyon behatárolt, kik nevezhetnek. Ahhoz képest, hogy a SZIGET fesztivál
az ország egyik legnagyobb kultúrális, és nagy tömegeket megmozgató rendezvénye, elég kevesen pályázhatnak. Biztos erre is van magyarázat. :) Mindenesetre jó ötletnek
tartom. hajrá!
hirdetés

What a time to be alive! – mondaná a művelt angol.

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Keretszerződést kötöttek a BBC Studiossal, most az Egy bolygó hét világa című sorozatot népszerűsítik.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés