hirdetés
hirdetés
hirdetés

MAKSZ - új határidőt írt ki

A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) meghosszabbította az Arany Penge Kreatív Fesztivál nevezési határidejét. A szervezők április 24-ig várják az ügynökségek pályázatait.
hirdetés

Hat nappal meghosszabbította a MAKSZ az Arany Pengére nevező ügynökségek leadási határidejét, vagyis a szövetséghez április 24-ig lehet benyújtani a nevezéseket

Mint arról a Kreatív Online beszámolt az idei, kilencedik versenyt a szervezők új alapokra helyzeték, ezt jelzi az is, hogy a reklám szó elhagyásával Arany Penge Kreatív Fesztiválra módosult az esemény neve.

A MAKSZ több hagyománnyal is szakított a verseny kapcsán: például az idén nincsenek külön ATL- és BTL- kategóriák, de nemcsak a vonal szerinti elkülönítést, hanem néhány kategóriát is megszüntetett, ugyanakkor újakat is létrehozott.

A szervezők a változtatásokat azzal indokolták, hogy mára a kommunikációs szakterületek határai elmosódtak, az ügynökségek gyakorlatilag azonos terepen versenyeznek.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés