hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyarokat díjaztak a Cebiten

Az Európai Digitális Kiválóságok platinadíját nyerte a Tengernyi Kaland című alternatív valóságjáték. Ezzel együtt összesen négy magyar internetes alkalmazás vehette át a legjobbaknak járó szakmai elismerést Hannoverben.

hirdetés

A hannoveri Cebit számítástechnikai vásár nyitónapján összesen 36 európai internetes vállalkozást jutalmaztak a legjobbaknak járó szakmai díjjal. A nyolc platinadíjas között volt idén az Egyszervolt.hu, a Microsoft Magyarország, a Nemzeti Tankönyvkiadó, illetve az Octopus Tengeri Régészeti Kutató Egyesület közös szervezésében tavaly ősszel indult Tengernyi Kaland című alternatív valóságjáték. A netes játék célja, hogy kalandokon át játék és szórakozás közben tanítsa a gyerekeket.

A Tengernyi Kaland játékosai egy valós tengeri régészeti kutatáshoz kapcsolódóan válhattak egy kitalált, interaktív történet részeseivé. A Tengernyikaland.hu címen található játékban több oktatás-módszertani újdonság mellett a készítők a közösségi hálózatokban, illetve a játszva oktatás módszerében rejlő lehetőségeket is kihasználták.

Az Európai Digitális Kiválóságok aranydíját nyerte a Balázs-Diák interaktív tananyagfejlesztő cég, amely innovatív oktatási termékeivel, például a virtuális iskolával és interaktív tananyagaival a nemzetközi mezőnyben is korszerűnek számít. Szintén aranydíjas lett a Hedz Magyarország, amely a mobiltelefonos fizetési megoldásaiért - Izishop, mTicket, illetve eTicket elektronikus menetjegy kifejlesztéséért - vehette át az elismerést.

Korszerű oktatási megoldásaiért a Nemzeti Tankönyvkiadót az European Seal of e-Excellence ezüstdíjával jutalmazták.

(forrás: MTI, Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Vodafone Magyarország júliustól az ügyfélszolgálatos kollégái számára is lehetőséget biztosít a folyamatos távmunkára.

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

Ezzel hívnák fel a figyelmet a korlátozások feloldása alkalmából, hogy élnek, és felkészültebbek, mint eddig bármikor.

A Blikk+Győző című formátumban a színész ismert emberekkel beszélget.

Indul az Art is Business Díj 2020, különböző kategóriákban jelölni és pályázni július 1. és szeptember 30. között lehet.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés