hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar zenére jönnek ki a vízből az Absentia teaserében

A The Houdinis zenekar száma hallható az ősszel jövő amerikai sorozat teaserében. Legalábbis a zenekar szerint, de hiszünk nekik.

hirdetés

A The Houdinis zenekar tette ki a Facebookjára, hogy az Absentia nevű, ősszel bemutatandó amerikai sorozat teaserében az ő számuk "filmes verziója" hallatszik. Az alig több mint félperces kisfilmben egy nő lebeg a vízben, (amúgy a Hajós Alfréd uszodában, derül ki a teaser magyar verziójának leírásából), közben hatást fokozó billentyűs téma hallatszik és filmzenés elektronika, majd a háttérben beúszik egy riff és dobolás, drámai rockot hallunk, majd a lebegő nő feljön a víz felszínére. A Sony által gyártott sorozat első évada Elfeledve címmel ősszel jön az AXN műsorán. Itt a teaser.

A The Housinis azt írja, hogy a teaserben a Hard Beatings című új daluk részlete hallatszik, a paksi együttes YouTube-csatornáján még nincs fent a szám. Az együttes amúgy 1988-ban alakult, 1995-ben feloszlott, tavaly azonban újjáalakult, és a Facebook-profiljának leírása szerint az első magyar együttes volt, amelyik angol nyelven vett fel lemezt, és régen Quimby és Heaven Street Seven tagok is megfordultak benne. A szóban forgó szám zenei utómunkásai Takács Zoltán Jappán és Horváth Barnabás Botond.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A filmben fekete anyák beszélgetnek gyerekeikkel a velük szemben megnyilvánuló előítéletekről.

Ez a kiadók számára is jó hír lehet.

Októberben rendezik meg a World Sustainability Congresst.

Az ellenfelek elleni negatív kampány mellett ez is várható a választások előtt.

A műsorvezető ugyanakkor nem szerződik a TV2-höz.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

hirdetés
hirdetés