hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar klip is döntőzik egy rangos kreatív gálán Eminem és Ed Sheeran videója mellett

Az amerikai kreatívipart tömörítő szervezet, a One Club versenyén a Netflix és a Spotify vezetői döntenek majd a díjakról.

hirdetés

A One Screen Shorts jelöltjei közé került Freund Ádám a Freakin' Disco Rules c. számához készített videoklipje. A videoklip kategória erősségét jelzi, hogy a magyar alkotást Ed Sheeran és Eminem illetve Dua Lipa és Calvin Harris közös számaihoz készített videók mellett jelölték a díjra.

A kreatív- és filmipari szereplőket tömörítő The One Club által szervezett verseny idei díjairól többek között Hannah Gullixson a Netflix globális kreatív marketingigazgatója, Alexandra Sobiecki a Spotify kreatív munkatársa illetve Ross McGraw a Nickelodeon marketingigazgatója dönt majd. A filmfesztivál díjátadója február 13-án este lesz a New York-i SVA Theatre-ben.

A fekete-fehér, álomszerű klip rendezője, Freund Ádám korábbi vizsgafilmjével, a Földiekkel a diák-Oscar jelölésig jutott, operatőrként ezúttal is Gyuricza Mátyás dolgozott mellette. A klip látványtervezője a Rossz verseken is közreműködő Tasnádi Zsófi, vágója Gorácz Vanda volt.

 A kategória néhány másik jelöltje:

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A csókolózó pár fotója 1800 kommentet kapott egy nap alatt.

A mobilozó gyalogosok allegóriáiként jelennek meg az elmaszkírozott arcú fiatalok.

A kezdeményezés nem független a Láncfűrész Akadémiától.

Joe ágyba viszi a reggelit, Sarah pedig időben felkel, és nem csak úgy összekaparja magát.

Nagyon forró dalra épül a szénhidrátcsökkentett sör Valentin napra időzített kampánya.

hirdetés

Merre tart az orvostudomány a digitalizált világban? Hogyan segíthet a technológia az egészség megőrzésében? Megtudhatod az első MOST Fórumon február 21-én (x)

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva február 19-én. BETELT!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés