hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar vezető az osztrák Media Markt csoport élén

Német Károly Csongor a magyarországi vállalat vezérigazgatója volt eddig. Szilágyi Gábor az új magyar vezető.

hirdetés

Német Károly Csongor a Media Markt Saturn Retail Group magyarországi vállalatának vezérigazgatója 2018 decemberétől átveszi az osztrák cégcsoport vezetését. A magyarországi operatív feladatok menedzselését és képviseletét Szilágyi Gábor, a hazai cégcsoport jelenlegi stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója látja el a jövőben, írja a vállalat közleménye.

Német átmenetileg a magyarországi vállalat vezérigazgatói funkcióját is ellátja, hiszen a magyarországi és osztrák cégcsoport az elmúlt években több területen is szorosan együttműködött.

Német Csongor

Német Károly Csongor nyolc éve vezeti a hazai vállalatcsoportot, ezalatt bevezette az online értékesítési csatornát, a fizikai áruházak száma 24-re növekedett, a vállalat jövőre megkezdi egy új raktárbázis kiépítését.

Szilágyi Gábor

Szilágyi Gábor tizenkét éve kezdett a Media Marktnál barnaáru termékmenedzserként, majd a kispesti áruház és Media Markt Árkád irányítása tartozott hozzá. Régióvezetőként 2015-ben vette át a nyugatmagyarországi áruházak szakmai irányítását.

A magyarországi cégcsoport pénzügyi igazgatói posztját (CFO) továbbra is Martin Thomas tölti be, a napi pénzügyi kontrollt Fotios Gialouris Co-CFO gyakorolja.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Megújulás címmel indult a kampány, a filmekben Liptai vicces helyzetekbe keveredik a Real-boltokban.

A Szabad Pécs szerint az őszi önkormányzati választások során hatalomátvételtől tart a jelenlegi fideszes vezetés.

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés