hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar vezető az osztrák Media Markt csoport élén

Német Károly Csongor a magyarországi vállalat vezérigazgatója volt eddig. Szilágyi Gábor az új magyar vezető.

hirdetés

Német Károly Csongor a Media Markt Saturn Retail Group magyarországi vállalatának vezérigazgatója 2018 decemberétől átveszi az osztrák cégcsoport vezetését. A magyarországi operatív feladatok menedzselését és képviseletét Szilágyi Gábor, a hazai cégcsoport jelenlegi stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója látja el a jövőben, írja a vállalat közleménye.

Német átmenetileg a magyarországi vállalat vezérigazgatói funkcióját is ellátja, hiszen a magyarországi és osztrák cégcsoport az elmúlt években több területen is szorosan együttműködött.

Német Csongor

Német Károly Csongor nyolc éve vezeti a hazai vállalatcsoportot, ezalatt bevezette az online értékesítési csatornát, a fizikai áruházak száma 24-re növekedett, a vállalat jövőre megkezdi egy új raktárbázis kiépítését.

Szilágyi Gábor

Szilágyi Gábor tizenkét éve kezdett a Media Marktnál barnaáru termékmenedzserként, majd a kispesti áruház és Media Markt Árkád irányítása tartozott hozzá. Régióvezetőként 2015-ben vette át a nyugatmagyarországi áruházak szakmai irányítását.

A magyarországi cégcsoport pénzügyi igazgatói posztját (CFO) továbbra is Martin Thomas tölti be, a napi pénzügyi kontrollt Fotios Gialouris Co-CFO gyakorolja.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Két év után szervezik meg ismét az Event Touchot.

A Westendben és a Széna téren lehet szagolgatni.

Lengyel Tamás és Péterfy Bori segíti az alapítvány új termékeinek promócióját.

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója arról is beszélt, zavarja-e a csatorna nézettségét, ha Rogán Cecíliával fotózzák.

Az Operaház szfinxjével összeakaszkodó Ady Endréről, a csillebérci tündérekről, és a Lánchíd alagútba tolásáról is született már epizód.

hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!

hirdetés
hirdetés