hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar újságíró nyerte a Sky News ösztöndíját

Kosztolányi Boglárka, a Kenti Egyetem Újságíró szakának hallgatója (University of Kent’s Centre for Journalism, UK) nyerte a Sky News hírcsatorna Bob Friend Memorial ösztöndíját - amit a szakma a legrangosabb újságíró-ösztöndíjak közt tart számon.

hirdetés

Az ösztöndíj névadója, a 2008-ban elhunyt hírszerkesztő-tudósító Bob Friend a brit televíziózás legendás alakja volt: öt évtizeden keresztül tudósította a nézőket, a legfontosabb hírműsorokat vezette. A díj jelentőségét mutatja, hogy eddig csak brit egyetemistáknak ítélték oda. 

Kosztolányi Boglárka újságíró-hallgató 2014-ben, középiskolai tanulmányai mellett végzett a budapesti Engame Akadémián, érettségi után felvételt nyert a Kenti Egyetem Újságíró szakára. A most elnyert ösztöndíjjal lehetősége lesz bekapcsolódni a globális televíziós piac meghatározó hírcsatornája, a Sky News szerkesztőségének életébe. A gyakorlati hely mellett 3500 font (1,5 millió forint) pénzjutalomban is részesül. 

Kosztolányi Boglárkával itt lehet elolvasni egy interjút

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A világhírű modell és hazai influencerek egyszerre küldik a fotóikat az sztratoszférába, hogy a Samsung űrszelfit csináljon nekik.

Ráadásul pont a sorozat 30. horrorkiadásában, a 666. epizódban.

Az UNICEF és az ACG plakátokkal hívja fel a figyelmet az alapjogokra, amelyek minden gyermeket megilletnek szerte a világon.

Így tiltakoznak az újságírói jogok korlátozása ellen.

Ez üzeni a Deutsche Telekom új kampánya, ami csak félig vicc.

hirdetés
hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.