hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar játékfejlesztővel dolgozik a Marvel

A magyar Zen Stúdióval dolgozik együtt a több ezer képregényhős kiadási jogával rendelkező Marvel Entertainment. Szerdán már megjelent a stúdió legújabb játéka. 

hirdetés

Hosszú távra szóló megállapodást kötött a több mint nyolcezer képregényhős kiadási jogait birtokló Marvel Entertainment a magyar Zen Stúdióval, amely elsőként a 2005-ben kiadott Pinball FX játékszoftverrel hívta fel magára a nemzetközi szakma figyelmét.

Az Xbox 360 játékkonzolra írt játék akkor mintegy kétmilliós rajongótáborral rendelkezett. A Marvellel való együttműködés első állomásaként szerdán a Microsoft Xbox hálózatában jelent meg a Zen Stúdió legújabb játéka, a Marvel Pinball, amelyben négy szuperhőst: Pókembert, Rozsomákot, Vasembert és Pengét keltették életre.

A magyar játékkiadó ezzel tagja lett annak a szűk szakmai elitnek, amely a Marvel képregényhőseinek számítógépes átiratát készítheti.

"A képregényhősök kiadója szigorú elvárások szerint választja ki a játékfejlesztőket, mert a nagy múltú vállalat számára fontos, hogy képregényhősei digitális környezetben is az adott karakterre jellemző eredeti élményt nyújtsák" - hangsúlyozta Kigyóssy Zsolt, a Zen Stúdió ügyvezetője.

Az új játék fejlesztése több mint másfél évig. A szigorú elvárások nem csupán a karakterek megjelenésére, de a játékban megvalósuló viselkedésükre, valamint a hangulatot fokozó zenére és hangeffektusokra is vonatkoztak.

A legapróbb részletekig kidolgozott játékkörnyezetet jól jellemzi, hogy Pókember, Rozsomák, Vasember és Penge a Marvel filmekből ismert eredeti hangokon szólalnak meg.

(forrás: MTI)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Tisztességtelen módon reklámozták a Black Friday-es akciókat. 

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) ötödik alkalommal hirdette meg az Employer Branding Awardot az idei év elején. 

Az EY nemzetközi felmérése szerint a fogyasztók szorongása a korlátozások feloldása után is megmaradt.

A cél az új szlogen bevezetése, a hazai gyártás, illetve a márka és Szikszó város kapcsolatának tudatosítása.

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés