hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar felfedezettet díjaztak a brit filmes marketingesek

Székely Dorottya kapta a Rising Star díjat az angliai Screen Awardson.

hirdetés

A Screen Awards szakmai díjat évente osztják ki Londonban a brit piacon megjelenő filmes marketingmegoldásoknak, terjesztéshez kapcsolódó kampányoknak stb. Önmagában nem feltétlenül foglalkoznánk vele, bár tanulságos végignézni az idei díjazottakat, hogy pontosabb képet kapjunk a versenyről: többek között Paul Verhoeven Elle című filmjének előzetesét, Park Chan-wook A szobalányának plakátdesignját és online kampányát, a Nick Cave-ről szóló legutóbbi dokumentumfilm kampányát értékelték. Illetve a Rising Star kategóriában Székely Dorottyát, a független dokumentumfilmeket forgalmazó Dogwoof cég marketing menedzserét. Székely korábban Magyarországon dolgozott játékfilmes kampányokon.

Székely Dorottya

A cégről itt olvasható bővebben, a további díjazottak pedig erre böngészhetők.

A Dogwoof céghez 2015 elején került Székely érdemeit, illetve az elmúlt 12 hónapban végbement gyors fejlődését a verseny nyomtatott kiadványában méltatták, amit egy olvasónk fotózott be nekünk kézikészülékével.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

Aki elvetődik a mai New Yorkba, hogy igyon egy kávét.

A Bírósági Iránytű a bíróságok munkáját mutatja be közérthetően.

Újabb csavar a fiatalok médiatargetálásában: Dukai Regina, Rubint Rella és Varga Viktor főszerkesztik a Noizz.hu oldalt.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés