hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar döntősök az idei PR-Oscaron

A Golden World Awards idei shortlistjén az Uniomedia, a Noguchi és a Grayling kampányai is szerepelnek.

hirdetés

A GWA 1990 óta létezik, a PR Oscarjának szokás nevezni, 57 kategóriában díjaz, az International Public Relations Association (IPRA, Nemzetközi PR Szövetség) áll mögötte.

Rendszerint kerülnek magyar ügynökségek a jelöltek közé, az elmúlt két évben a Noguchi díjat is nyert, legutóbb a McDonald's-nak csinált kríziskommunikációjával.

A 2017-es shortlisten több magyar gyártású kampány is szerepel. Az Uniomedia a Soproni "100% magyar" mottójú kampányával, és a Domestos iskolavécés programjával döntős, előbbivel két kategóriában is. Továbbá a Sanofinak készített, "Kontroll alatt a vércukorszint!" című kampányával is döntőbe került. Az Uniomediának van idén a legtöbb jelölése a magyarok közül.

De shortlistes a Grayling Hungary és a Noguchi Porter Novelli is. A Grayling az #eCommerceIsLessBiased kampányával, a Noguchi az Ericssonnal közös Roboskicc és digitális Okos Ruha közösségi pályázatával jelölt.

A díjazottakat októberben jelenti be az IPRA.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A filmben fekete anyák beszélgetnek gyerekeikkel a velük szemben megnyilvánuló előítéletekről.

Ez a kiadók számára is jó hír lehet.

Októberben rendezik meg a World Sustainability Congresst.

Az ellenfelek elleni negatív kampány mellett ez is várható a választások előtt.

A műsorvezető ugyanakkor nem szerződik a TV2-höz.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

hirdetés
hirdetés