hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar díjak a hannoveri Cebit-en

 

Innovációs nagydíjat nyert a magyar Prezi a világ egyik legnagyobb digitális iparági vásárán, a hannoveri Cebiten. Az MTA SZTAKI Pocket Guide aranyat, a Typotex Kiadó pedig bronzot.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A digitális termékek és szolgáltatások innovatív marketingjéért kapott nagydíjat a Prezi a hannoveri Cebit információtechnológiai vásáron.

Arany medált kapott az MTA SZTAKI Pocket Guide turistaszoftvere, illetve ezüst díjat a magyar Typotex Kiadó.

A European Seal of e-Excellence Platinum Award-ot idén tizenhárom ország harminckét iparági szereplője kapta meg. 

Az új típusú prezentációs szoftvert gyártó Prezi a Magyar Telekom által finanszírozott Kitchen Budapest (Kibu) műhelyből indult el 2008-ban. A Prezit többek között a Financial Times Germany, a TechCrunch és a CNET is a világ egyik legígéretesebb fejlesztései közé választotta. Ma a Sunstone Capital kockázati tőkebefektető segítségével folytatják a tevékenységüket, a szoftvert pedig többek között a kaliforniai székhelyű Institute for the Future is használja.

(forrás: Kreatív Online, Twitter)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Szerinte kevés a forrás, az unió pedig még mindig nem érti, hogy a demokrácia léte függ attól, eljutnak-e a lakosokhoz a valódi információk.

A Hirado.hu vezetését egy hónapja vette át a Lokál nevű kormányközeli bulvárlaptól érkezett Leitner Attila. 

Naomie Harris, a James Bond-filmek sztárja és Brian Eno brit zenész is közreműködött a rövidfilmben.

Ennél többet csak focira költött eddig a közmédia. a 2020-2022 közötti futamokért kellett ennyit fizetni.

A jellegzetes ta-damm hang megmarad, de a mozikba jobban passzoló, hossszabb zenei felvezetés előzi meg a védjegyszerű kezdést.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés