hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar design-mosószermárka indult

A környezetbarát, urbánus fiatalokat megcélzó Souldrops-ot a Republic Group vezeti be a piacra. 

hirdetés

A Souldrops egy hazai tulajdonosokból álló startup és a márka tervezési folyamataiért már az elejétől kezdve a Republic Group felelt. Az ügynökség kommunikációs stratégiájának középpontjába az egyszerűség és a tisztaság gondolatát helyezte: egyben szakítani akartak a mosószereknél megszokott, hagyományos ábrázolásmóddal (koszos ruhából tiszta lesz), másrészt a igazodtak a termék elsődleges célcsoportját alkotó "urbánus, környezettudatos és trendi fiatalok és családok igényeihez" - derül ki a közleményből.

További képekért kattintson!

Magó Zsolt, a termék dizájnját megalkotó art director szerint a tervezés során szakítani akartak a szokványos kommunikációs mintákkal. "Ezért is esett a választásuk a könnyedén dekódolható flakonformára és a minimalista designra, ami juice-oknál, különféle élelmiszereknél egyre inkább jellemző, ugyanakkor a hagyományos tisztítószereknél ritkaságnak számít. A spektrum színei a márka sokszínűségét is hivatottak jelképezni, aminek termékpalettája a jövőben folyamatosan bővülni fog” – tette hozzá az art director.

ALKOTÓK LISTÁJA:

Megbízó: Monsun Kft.

Kreatív ügynökség: Republic Group        
Kreatív igazgató: Márton Szabolcs
Head of copy: Ónodi Szabó Mátyás
Stratéga: Hlavacsek Béla
Art director: Magó Zsolt
Client service director: Kotsis Kinga
Senior account manager: Szilágyi Fiorella
Junior account manager: Borgulya Dóra

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Négy új szenior szakemberrel bővült a nyáron az Insomnia kommunikációs ügynökség csapata. Új lendületet adnának az adott területeknek.

A kultúra és a videórovat is új vezetőt kap október közepétől.

A Facebookon jelentette be. Kihangsúlyozta, hogy ő kérte a szerződés felbontását.

A Glix alapítói végezték eddig a 123RF.com magyarországi képviseletét.

Idén másodszor rendezik meg a világzenei fesztivált a fővárosban.

hirdetés

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Meghosszabbított nevezési határidő: szeptember 22.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Hosszabbított nevezési határidő: 09.22.

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A 2017. október 4-én megrendezésre kerülő rendezvényen a nyomdaipar és marketing találkozik egymással!

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Mindennapi marketing a turizmusban – adatelemzés, szegmentálás, termékfejlesztés és kommunikáció a gyakorlatban. Turisztikai marketing konferencia 2.0 október 10-én.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

Október 12-én ismét Youtube hajó a Google és a Kreatív szervezésében!

Elindult a Lollipop 2017 nevezési időszaka. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési határidő: 2017.10.13.

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

hirdetés
hirdetés