hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar borcímke nyert Red Dot díjat

A Graphasel Design Stúdiója munkája nyert kommunikációs design díjat. Mutatjuk.

hirdetés

A Red Dot Communication Design versenyén nyert díjat, a csomagolás kategóriában a Graphasel Design Studio Dubicz Borászat és Szőlőbirtok számára tervezett címkecsaládja, amely a stúdió leírása szerint "a mátrai borvidék sajátságos természeti adottságait sűríti egy absztrakt szimbólumrendszerbe". Lent látható, miként.

A Red Dot Award a világ egyik legtekintélyesebb kommunikációs design és formnatervezési díja. Az elmúlt pár évben több magyar díjazott is volt, tavaly például a Zeneakadémia Bartók Fesztiváljának imázsfilmje, de 2012-ben a Kassák múzeum új arculata is, illetve Borzák Márton munkái és a Lead82 stúdió több könyve is nyert az évek során.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

27 év után decemberben jön az utolsó szám a magazinból.

A brit áruházlánc a karácsony és fennállása 100. évének alkalmából játszott el a Vissza a jövőbe ötletével.

Míg a ruhahajtogató technikái mindenkit lenyűgöznek, az új projektje nem aratott osztatlan sikert.

Mindegy is voltaképp, hogy mit reklámoz a videó.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Milyen forradalmi lehetőségeket jelentenek az új technológiák? Milyen lesz az életünk 10 vagy 50 év múlva? Ezekre a kérdésekre keressük a választ szeptember 27-én, a MOST Fórumon.(x)

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés