hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar alkalmazással épül az akadálymentesített Magyarország térképe

Az applikáció önkéntesek és nagy cégek segítségével könnyítené a mozgássérültek és babakocsival közlekedő szülők mindennapjait.

hirdetés

A Route4U nevű magyar startup önkéntesek és nagyvállalatok együttműködésével június elején indította el országos akadálymentesítési mozgalmát.

Az információs mozgalom lényege, hogy a Route4U applikáció térképen, okostelefonon mutatja az akadálymentes utcákat, üzleteket, bárokat, éttermeket és irodákat. A helyszíneket színekkel jelöli aszerint, hogy mennyire könnyen megközelíthetőek kerekesszékkel vagy babakocsival. Az adatbázis fejlesztésében bárki részt vehet, ráadásul az, aki a Route4U applikációjával információt szolgáltat, az egyben pontokat is gyűjt, ezeket pedig a partnercégek marketingajánlataiban használhatja fel.

Az ügyüttműködő cégek a Heineken Hungáriával, az ELMŰ-ÉMÁSZ és a MagNet Bank. Mindhárom partner a dolgozói és az ügyfelei felé történő kommunikációval járul hozzá az önkéntesek toborzásához, de bárki csatlakozhat.

A részvétellel kapcsolatos további információk itt olvashatók.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés