hirdetés
hirdetés
hirdetés

Macedónok nyertek Portorozsban

A Golden Drum reklámfesztiválon nemcsak a reklámok versenyeznek, hanem az esti bulik is. A Kreatív tudósítócsapata kamerával járta körbe a helyszíneket: részeg orosz újságíró, könnyűvérű cseh lányok, silent disco. VIDEÓK!
hirdetés

A macedón parti nyerte a Kreatív tudósítócsapatának buliösszehasonlító versenyét.  A verseny két fordulóban zajlott: szerdán Lengyelország, Ausztria és a cseh és szlovák közös parti küzdött egymással.  Élménybeszámoló részletesen itt! Csütörtökön pedig a román, a macedón és a magyar parti mérte össze erejét.  Erről pedig itt érdemes olvasni.

I. fordulóII. forduló 

Összesített eredmények

Macedónia: 26,5
Lengyelország: 25,5
Ausztria: 24,5
Románia: 20
Csehország és Szlovákia: 18

(A tudósítók a magyar partit elfogultság okán nem pontozták!)

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Tisztességtelen módon reklámozták a Black Friday-es akciókat. 

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) ötödik alkalommal hirdette meg az Employer Branding Awardot az idei év elején. 

Az EY nemzetközi felmérése szerint a fogyasztók szorongása a korlátozások feloldása után is megmaradt.

A cél az új szlogen bevezetése, a hazai gyártás, illetve a márka és Szikszó város kapcsolatának tudatosítása.

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés