hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lovagi tornával vág vissza a Tv2 a Brandfestivalnak?

Múlt héten jelentette be a Tv2, hogy bojkottálja a Brandfestival konferenciát, közben kiderült a rendezvény napján, a rendezvény helyszínén, Visegrádon lovagi tornára hívják legfontosabb ügyfeleiket.
hirdetés

„Mélyen tisztelt atyánkfia” – ezzel a megszólítással kezdődik a Tv2 Brandcare médiaügynökségi dolgozóknak kiküldött meghívója, amelyben lovagi tornára hívják a őket Visegrádra. Néhány kilométerrel odébb, egy másik szállodában ekkor kezdődik a Brandfestival konferenciát záró ebéd. Vagyis röviddel az RTL-hez köthető R-Time tévés konferenciablokk után a rivális csatorna szórakozni hívja a médiaügynökségeket.

Mindez azért érdekes, mert ahogy arról korábban beszámoltunk, a Tv2 múlt héten közleményben értesítette a szaksajtót, arról, hogy munkatársaik nem vesznek részt a Brandfestivalon, mert inkorrektnek tartották az eseményre regisztrálókkal szemben, hogy a rendezvényt a szervezők olyan előadókkal is hirdették, akikkel nem volt megállapodásuk. Ennek hátterében az állt, hogy a Tv2 vezérigazgatója, Várdy Zoltán szerepelt a nyomtatott hirdetési anyagokon, pedig a vezető jelezte, hogy azon a napon nem ér rá.Megkérdeztük a Tv2 szakmai kommunikációs vezetőjét arról, mi az oka annak, hogy a két program meglehetősen közel került egymáshoz. Grexa Liliána szerint összeesküvés-elmélet tipikus példája az egybeesés mögött szándékosságot feltételezni. „Hónapokkal ezelőtt kezdtük el szervezni a médiaügynökségeknek szóló szokásos rendezvényünket. Mivel az esemény koncepciójául a lovagi tornát választottuk, és ehhez korhű helyszínt szerettünk volna, ezért a szóba jöhető várak közül először Sümegre terveztük a rendezvényt. Mivel ez a helyszínbejárás során alkalmatlannak bizonyult, ekkor jött szóba Visegrád.” – mondta el Grexa Liliána, majd hozzátette, a két rendezvény teljesen más típusú és a célközönség is más.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Seregi György kereskedelmi vezetői pozícióba érkezik.

Az együttműködés 2020-ra szól, és az állásportál online marketingtevékenységének több területére is kiterjed.

A Girls Girls Girls Magazine közel háromperces szpotja nemtől függetlenül mindenki számára érthető.

Regisztráció után a kedvenc szerzőik cikkeit kapjuk a legolvasottabb hírek után.

Az utolsó hozzávaló elveszi az ember étvágyát az egyébként nagyon guszta ételektől.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók