hirdetés
hirdetés
hirdetés

Leváltották a New Wave Media Group vezérigazgatóját

A Media1 értesülése szerint a Mediaworks pénzügyi vezetője lehet az utód.

hirdetés

Leváltották Gosztonyi Balázst az Origót, a Freemailt, az Evomedia sales house-t, a LifeTV-t és az OzoneTV működtető New Wave Media Group éléről. Gosztonyi decembertől volt vezérigazgató, mint Matolcsy Ádám utódja. Mindezt a Media1 tudta meg: "Gosztonyival a múlt héten közölte a leváltását fideszes kötődésű (Liszkay Gábor balatoni nyaralójába bejegyzett) médiaalapítvány, a Közép Európai Sajtó és Média Alapítvány, a KESMA képviselője" - írják. Gosztonyi kinevezése előtt négy évig dolgozott operatív vezetőként a New Wave Mediánál.

A hírt nem erősítették meg hivatalosan, a lap a cég ügyeire közeli rálátással bíró forrásokra hivatkozik. Hasonló források szerint Gosztonyi Balázs utódjának Köő-Tóth Győzőt nevezik ki, aki a Mediaworks pénzügyi igazgatója. A Media1 azt is írja, hogy Pálmai L. Ákos, aki Sáling Gergő 2014-es távozása után lett az Origo főszerkesztője (előtte a TV2 Tények Extrát is vezette) visszatérhet a céghez, mint az OzoneTV és a LifeTV vezetője.

Gosztonyi nem erősítette meg, de nem is cáfolta a Media1 rá vonatkozó értesüléseit.

Tegnapi hír még, hogy a Mediaworks lett a kormánysajtó-holding vezércége.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az MTÜ Budapesten kezdte a bemutatást, elmennek az összes nagy borvidékre.

A Punkt szerkesztőinek célja, hogy kritikusan reagáljanak a hazai és külföldi színtér aktuális történéseire.

A fürdőszoba felszereléseket forgalmazó cég meghívásos tenderen választotta ki az ügynökséget.

A vállalat kerekasztal-beszélgetésen viszi tovább a párbeszédet, ami az anyák napi reklámjuk kapcsán elindult.

A Pécsi Sörfőzde megkezdte a Prémium termékcsaládja népszerűsítését, amihez Kamarás Ivánt kérték fel. Kampánybejelntő.

hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018.01.01. és 2019. 05.24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra. Nevezési határidő: május 24.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés