hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lesz Brief Nap és Lollipop-díjátadó

Chris Gordon, a Targetbase vezérigazgatója lesz az október 27-i Brief Nap külföldi előadója. Az elsősorban BTL-esek érdeklődésére számot tartó rendezvény zárásaként kiderül, hogy a több mint száz nevezésből kik nyertek az idei Lollipopon.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A Kreatív Csoport október 27-én a BTL-szakma számára egésznapos konferenciát szervez. A Brief Nap főelőadója Chris Gordon, az Omnicom Media Grouphoz tartozó Targetbase vezérigazgatója az ügyfelekkel való kapcsolatfejlesztésről tart prezentációt.

A brand szentesíti az eszközt címmel Kiss Bíborka, az Ipsos piackutatási üzletág igazgatója tart előadást, Tóth Krisztián, a Bit Piac üzletfejlesztési igazgatója pedig a Mobilmarketing és QR kódról beszél. Lesz kerekasztal beszélgetés az e-tenderekről Südy Györggyel, a Purchasing Solutions cégvezetőjével, Simon Zsolttal, a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövestége (MAKSZ) elnökével, Csomor Tamással, a Draft FCB és a Lowe GGK ügyvezetőjével, valamint Liptay Gabriellával, a Magyar Telekom lakossági marketingigazgatóságának integrált kommunikációs ágazati vezetőjével.

A Brief Nap zárásaként a Kreatív Csoport átadja az idei Lollipop verseny nyerteseinek járó díjakat. A BTL-megoldások versenyére október 9-ig lehetett nevezni, a megmérettetésre több mint száz pályázat érkezett. A zsűri által kialakított shortlistet a Kreatív Online közli.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A koronavírus elleni vakcinák népszerűsítésére fordítják a Super Bowlra szánt reklámbüdzsét.

A felnőtteknek szóló közös alkotói pályázat Alkosd újra a világod! címmel vár síkban épített mozaikképeket. Jelentkezési határidő: február 28.

Az együttműködés 2018-ban indult, az ügynökség most ismét megnyerte a tendert.

Sanders csodás kesztyűivel fázik The Beatles-, Fleetwood Mac-, Arctic Monkeys-, Paramore-, The Killers- és Foals-klasszikuson is.

Szeged első független hírportálja 18 ezer dollárt kap az Open Society Initiative for Europe-tól.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés