hirdetés
hirdetés
hirdetés

Leo Burnett - bronz a New York Festivals-on

Bronzot kapott a Leo Burnett Budapest a djuice-nak készített 2007 tavaszi SMS Bandi kampánya a New York Festivals online és más interaktív kampányoknak kiírt Innovative Advertising Awards szekciójában. Más magyar nyertes nincs, a nagydíjat egy tejivást népszerűsítő microsite vitte el.
hirdetés
A microsite-on napi nyolc órában sms-eket éneklő zenész, Juhász Ottó a telekommunikáció kategóriában hozott bronzot az ügynökségnek. A New York Festivals korábban Interactive & New Media néven futó, most Innovative Advertisingra keresztelt szekciója az interaktív-, az online- és a gerillareklámokat díjazza.

A fesztiválon más magyar ügynökség nem ért el helyezést. A régióból a lengyel ARC Worldwide Polska AIDS-felvilágosító keresőmarketing-kampánya bronzérmet kapott, míg a szlovák Vaculik Advertising „Remote Controlled Outdoor” című munkája a rövidlistára került.

A nagydíjat az amerikai Goodby, Silverstein and Partners tejivást népszerűsítő microsite-ja kapta. A kaliforniai tejtermelők által megrendelt kampány „Az utolsó pohár tej a földön” víziójával játszott el. A legjobb gerillakampány díját az olasz AdmCom vihette haza a velencei kaszinónak készített, a helyi reptér poggyász-szalagját rulettcsíkká alakító munkájáért. A Lowe-csoport svéd irodája nyolc aranyat kapott a Stella Artois-nak készített online munkákkal.

A New York Festivals többi reklámdíjának eredményét május második felében hirdetik ki. Mint azt a Kreatív Online megírta, a sajtóhirdetések zsűrizésében Spielmann Gábor, az Ogilvy kreatívigazgatója is részt vett. A fesztiválra négy magyar ügynökség – az Ogilvy, a McCann-Erickson, a DDB és a Grey is nevezett.

A Leo Burnett SMS Bandi kampányának adatlapja itt megtekinthető a Kreatív Online kampányadatbázisában, az ügynökség New York-ba küldött prezentációja pedig elérhető  a fesztivál honlapján.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A Love, Death & Robots egyik epizódjában végzett digitális effektekért kapták az Annie-díjat.

A SorozatWiki információi szerint az RTL Magyarország, a TV2 és a Viasat is bedarál saját gyártású műsort.

Nagyívű, Sissitől egészen Mészáros Lőrincig eljutó összeállítás az osztrák és magyar nézőknek.

A Media1 biztosnak véli, hogy jövő csütörtöktől minden munkanap megjelenik az ingyenes újság.

Először osztják majd ki a „Live Communication” díjakat, amire 2019-es rendezvényekkel lehet pályázni.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés