hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lengyel piacon terjeszkedik a magyar utazási startup

A Beontrips idén tavasszal indult.

hirdetés

Lengyelországban is piacra lépett a hazai piacon 2017 áprilisában indult online utazási iroda, a Beontrips. A vállalkozás az utazók által testreszabott utak azonnali online foglalását teszi lehetővé.

A lengyel piacra lépés mellett a vállalkozás legfontosabb újítása, hogy a felhasználó a repülőjegye és a szállása mellett múzeumbelépőket, városnéző túrákat és különféle szórakoztató programokat is megvásárolhat a foglalással.

A beontrips.com 100 ezernél több szálláshely és több száz légitársaság, valamint európai távolsági buszjáratok és számtalan programszervező aktuálisan elérhető ajánlatát tartalmazza. A válalalkozást magyarok alapították, és hazai, illetve nemzetközi befektetők állnak mögötte.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A filmben fekete anyák beszélgetnek gyerekeikkel a velük szemben megnyilvánuló előítéletekről.

Ez a kiadók számára is jó hír lehet.

Októberben rendezik meg a World Sustainability Congresst.

Az ellenfelek elleni negatív kampány mellett ez is várható a választások előtt.

A műsorvezető ugyanakkor nem szerződik a TV2-höz.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

hirdetés
hirdetés