hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lekerülnek a Soros-plakátok

Az ATV fideszes értesülését a Kormányzati Tájékoztatási Központ erősítette meg.

hirdetés

"A nemzeti konzultáció május végén ért véget. A kormány az utókampányt két szakaszban, hathetes időtartamra tervezte. Ennek megfelelően a második szakasz az eredeti tervek szerint, július 15-én zárul" – írta az MTI a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye alapján, megerősítve ezzel a korábbi ATV-értesülést, miszerint július 15-től, a "plakáttörvény" életbelépésének napjától eltávolítják a Soros-plakátokat.

Korábban, a hivatalos megerősítés előtt, az Atv.hu értesülése volt, hogy kormány azt tervezi, a plakáttörvény hatályba lépésével eltávolítják a Soros-plakátokat is. Az oldal egy befolyásos fideszes politikusra hivatkozva írta, hogy „Orbán Viktor azt látná jónak, ha a vizes világbajnokság győztesei már nem találkoznának a Soros-plakátokkal.”

A lap szerint a plakáttörvény hatályba lépése lehet az a pont, amikor leszedik a sorosozó plakátokat, együtt a Jobbik „ők lopnak” kampányüzeneteivel. Hiszen a törvény értelmében a politikai pártok kampányidőszakon kívül egyáltalán nem, azon belül pedig csak listaáron hirdethetnek a közterületen.

A vizes vébé július 14-én kezdődik, a plakáttörvény másnap lép életbe, így a két időpont szinte egybe is esik – emlékeztet az Atv.hu.

A kép forrása a 24.hu
A kép forrása a 24.hu

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A filmben fekete anyák beszélgetnek gyerekeikkel a velük szemben megnyilvánuló előítéletekről.

Ez a kiadók számára is jó hír lehet.

Októberben rendezik meg a World Sustainability Congresst.

Az ellenfelek elleni negatív kampány mellett ez is várható a választások előtt.

A műsorvezető ugyanakkor nem szerződik a TV2-höz.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

hirdetés
hirdetés