hirdetés
hirdetés
hirdetés

Legendás és friss regényindító mondatokkal kampányol a Bookline

Az olvasást népszerűsítik a karácsonyi hajrában.

hirdetés

"A kampányban szereplő könyvek első mondatai felhívják a figyelmet az olvasás szépségére és arra, hogy már egy mondat is képes elvarázsolni és egy másik világba röpíteni minket" - áll a Bookline kampánybejelentő közleményében.

Az olvasást népszerűsítő kampány novemberben fut, ezalatt ikonikus művek és frissen megjelent könyvek első mondatai jelennek meg a Bookline-arculattal szerte az országban. Összesen 77 citylightra hat szerző (hazai és nemzetközi) könyvének első mondata kerül ki, amelyhez az online térben további 30 szerző első mondata csatlakozik, valamint rövid animációs filmek, amelyek országszerte a Cinema City hálózatban és online lesznek látható, írják. A szerzők között lesznek mások mellett Barabási Albert-László, Esterházy Péter, J. K. Rowling, Rejtő Jenő, Varró Dániel és Vida Gábor.

"Minden kapcsolat egy első benyomással kezdődik. Az esetek többségében ennek alapján döntjük el, hogy fordítunk-e időt és energiát a másikra vagy sem. Nincs ez másképp a könyvekkel sem: sokszor az első mondat után tudjuk, hogy folytatni fogjuk a történetet, vagy olvasatlanul visszatesszük a polcra. Az első mondatnak éppen ezért kulcsfontossága van: ez az, ami megadja a következő 2-300 oldal alaphangulatát, ami felpiszkálja a kíváncsiságunkat és az érzelmeinkre hat" - áll a kreatívkoncepcióban.

A kampány része egy interaktív játék is: ezen a Bookline-aloldalon bárki megoszthatja kedvenc könyvének első mondatát, ha pedig emellé vásárol is a Bookline-tól, automatikusan részt vesz egy heti sorsolásokon. A nyeremények között e-könyv-olvasók éppúgy megtalálhatók, mint értékes könyvcsomagok vagy 50%-os vásárlási kedvezmények. "Az oldal ugyanakkor segítséget is nyújt a közelgő karácsonyi ajándékdömpingben: felhasználói ajánlások mellett a Bookline szerzőinek és híres közszereplők (Harcsa Veronikától Kemény Zsófiig) kedvenc első mondatait is megtalálhatjuk majd, akárcsak #elsőmondat hashtag alatt" - írják.

Az alkotók listája

Megbízó: Libri-Bookline Zrt.
Marketingigazgató: Sándor Gabriella
Brand manager: Gál Cintia
PR manager: Jávor Zsófia
Médiamanager: Szabó-Kenderesi Kata, Bárándi Gergő
Art Director: Szécsi Gergely
Grafikus: Zolnay Gábor
Szövegíró, koncepció: Frauenhoffer P. György
Social media: Scherer Anna
Animációs film: Fülöp Richárd

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A lap egyik új hirdetése a mianmari népirtás felderítésére épül.

Tarjányi Péter és Murányi András egykori hírigazgató szerint a 444 cikke csúsztat a lapnál történtekről.

Igazán nem szép tőlük, mert előtte eladtak neki egy taliga Whoppert egy fogadásra.

A Sans Clichével folytatja a tetőcserépmárka.

Visszatartott vagy az utolsó pillanatban átírt kényes anyagok, berendelt témák. Több egykori zoomos munkatárs mesélt az oldal működéséről.

hirdetés

Díjátadó: január 30., kapunyitás: 19.00 Vedd meg a jegyed a bulira!

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés
hirdetés