hirdetés
hirdetés
hirdetés

Láttad már Scherer Pétert Arany Jánosként?

A tavalyi tüdőgyulladásos-költős-képregényes kampány új versekkel folytatódik: a modern Csokonai a szelfizésről, Ady a sürgősségin várakozásról szaval.

hirdetés

„A világ egy vén lájkvadász” – szavalja az Arany Jánosnak maszkírozott Scherer Péter egy videóban, amelyben egy olyan verset ad elő, amit a készítők szerint most írhatott volna, ha élne. Ady Endrét Badár Sándor, Csokonai Vitéz Mihályt Pindroch Csaba személyesíti meg ugyanígy.

A csütörtökön, a budapesti Magvető Caféban élőben is bemutatott Holt Költők Társalgása projekt annak a tavalyi kampánynak a folytatása, amelyben képregényformában dolgoztak fel olyan klasszikus magyar szerzők műveit, akik tüdőgyulladásban haltak meg. A készítő DeepInsight a Légúti Beteg Országos Szövetségével működik ezeken együtt, az apropó idén is a tüdőgyulladás világnapja volt, az üzenet pedig az, hogy a korábban halálos betegség ma már kezelhető, így ma a jeles irodalmárok is szebb kort érhetnének meg, egyébként pedig védőoltás is létezik a betegség ellen.

A verseket Turczi István írta.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

27,5 millió forintra bírságolta a Budapest Bankot és az Oney Magyarországot.

Tapssal és ovációval jutalmazta a közönség, majd a mentők elszállították.

A meghívásos tendert a Kraftwork nyerte.

Kolosi Péter szerint az egyetlen célja a Piramis című műsornak, hogy tönkretegyék vele A Falat.

A bulira összeálló zenekarba Fabricius Gábor, Tóth Valentin mellett visszatérőként Fodor Gergő is beszáll. 

hirdetés

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Díjátadó: 11.28. (Helyszín: Akvárium 1051 Erzsébet tér 12.)

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

hirdetés
hirdetés